De Melkweg Tuk
Centrum voor lichaam en Geest

Iriscopie

Peter Vijverberg

Peter Vijverberg houdt praktijk voor iriscopie. Een consult duurt 20 minuten.  Iriscopie is geen geneeswijze, maar wel een zeer belangrijk hulpmiddel voor natuurkundigen. Rechteroog en linkeroog weerspiegelen het hele lichaam. Iriscopie is de studie van de iris-structuur in het oog: vorm van lijnen, vlekken, pigmentkleur, lacunes en tekens vertellen ieder hun eigen verhaal. Het oog is een spiegel van de geest en het lichaam.
Elk orgaan en elk deel van het menselijk lichaam reflecteert zich, in geval van disbalans, in een bepaald gedeelte van de iris, het zogenaamde orgaanveld. Het lichaam kan te ver uit balans raken door bijvoorbeeld verkeerde eet- en leefgewoontes. Hierdoor kunnen allerlei problemen ontstaan. Dit wordt zichtbaar in de iris, vaak nog voordat klachten echt merkbaar zijn geworden.
   De Iris wordt bekeken met een irisscoop. Een irisscoop is een soort microscoop die de iris sterk vergroot. Met de irisscoop kan een iriscopist onmiddellijk zien wat uw constitutie is en waar eventuele klachten mee te maken kunnen hebben. 

Als u een afspraak wilt maken met Peter Vijverberg: 0521-512 409.